Events & Ture

Biomaraton
Er du vild med film, popcorn og hygge hele natten?
Boys vs. Girls
Vi skal have fundet det stærkeste køn! :)
En dag på fjorden
Er du en vandhund og elsker at lege? Så kom med til en dag på fjorden og prøv SUP, Windsurfing og andre vandaktiviteter

Jesperhus
Er du klar på en weekend sammen med 600 andre unge. Så er Jesperhus lige noget for dig.
MTB i klosterheden
MTB-tur til Klosterheden
MTB i Silkeborg
MTB-tur til Silkeborg.

Musical 2019
Brænder du for at lave musical og har du lyst til at bruge en masse tid sammen med andre unge mennesker, som brænder for at lave den fedeste musical - ever...
Nat på skolen 1, Balling
Er du klar på en døgner sammen med alle dine venner på din skole. Det sker fredag d. 2. november til lørdag d. 3. november.
Nat på skolen 1, Breum

Nat på skolen 1, Roslev
Nat på skolen 2, Balling
Er du klar på en døgner sammen med alle dine venner på din skole. Det sker fredag d. 25. januar til lørdag d. 26. januar.
Nat på skolen 2, Roslev

Pro ski 2019
Tag med Ungdomsskolen Skive på PROSKI 2019
Tyskland tur/retur - Heidepark
Deutschland ist schön.
Tyskland tur/retur - Outlet Soltau
Deutschland ist schön.

Vigsø
Er du klar på en weekend sammen med 1000 andre.
Åben hus
Til åbent hus er alle velkomne. Her vil ungdomsskolen vise, hvad vi laver. Så kom og hør, prøv, smag og hør hvad Ungdomsskolen-Skive kan tilbyde dig.
Åben scene
2.11.2018 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!

Åben scene
18.1.2019 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!
Åben scene
24.5.2019 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!

Festerne foregår i Aakjær hallen, der er placeret ved Aakjær skole, Frederiksgade 21J, 7800 Skive.

Hver fest har et tema. Disse bliver offentliggjort i ugerne op til festen.

Festerne er 100% alkoholfrie og ALLE bliver tjekket ved indgangen. Overholdes reglerne ikke vil forældre eller værge blive kontaktet.

Ungdomsskolen-Skives arrangementerne er 100% alkohol- og energidrikfrie og vi forbeholder retten til at tjekke deltagerne. Overholdes reglerne ikke vil forældre eller værge blive kontaktet.

Entré kr. 50,-

Under festen er der mulighed for at trække frisk luft i et afspærret område, vælger man at forlade festen og komme tilbage senere, skal entréprisen betales på ny.

Senest opdateret 05.09.2018 11:59 af VNFL