Cross 2020

Prøv suset til cross. Her er luften fuld af snak, grin, sand, røg og motorstøj.

Kan du lide at udfordre dig selv? Bliver du glad i låget, når du hører en brummende motor? Cross er for dig, der elsker fart, spænding og teknikkørsel. Cross er for alle børn og unge mellem 5 og 18 år i Skive Kommune.

Til cross gør vi meget ud af at skabe et lærerigt og hyggeligt miljø, hvor forældre og børn har nogle gode timer sammen. Her er luften fuld af snak, grin, sand, røg og motorstøj.

Du kan låne en maskine af os. Der findes mange forskellige typer og størrelser – vi hjælper dig med at finde det, som passer til dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt Thomas Hansen, 23491005

Forsikring

Ungdomsskolen Skive har tegnet en kollektiv ulykkesforsikring gennem Ungdomsringen. Du er derfor forsikret, når du har tilmeldt dig og betalt for Cross. Til din første crosstræning skal du aflevere dine forældres underskrift på tilmeldingsblanketten i folderen nedenfor, så vi er sikker på, at de har læst og accepteret forsikringsbetingelserne.

Du kan læse om forsikringsbetingelserne her:

Det er altid en god ide at undersøge dine egne forsikringer, inden du begynder på holdet.

Retningslinjer i forbindelse med Covid 19.

Vi har tænkt alle detaljer igennem for at kunne overholde hygiejne, smitterisiko og afstand. Men vi er også sikker på, at der måske er noget vi har overset. Derfor vil vi meget gerne bede om jeres hjælp til at løse de problemer og ny udfoldninger, som vi uundgåeligt vil møde sammen.

Køreaftener:

For at kunne åbne banen så sikkert som muligt, har vi valgt at hver

mandag er for alle små kørere (kørere til og med 110 og 125 ccm. Honda). Hver torsdag er det de store kørere, som er velkommen (85 og 125 ccm. Yamaha).

Den lille bane har åben begge dage.

Forældre og flagposter:

Vi vil gerne, at hver kører kun har en forælder/voksen med. Både for at begrænse antal af tilskuere, men også nødvendigheden af at få hjælp til flagposter på banen, da vores personale skal bruge tid på rengøring og afspritning. Flagposten vil ikke længere eksempelvis kunne trøste eller løfte kørere ved styrt, så også her er det vigtigt, at der er en forælder til stede.

En flagpost må gerne hjælpe en kører op igen, men det er dog vigtigt, at flagposten spritter sine hænder inden og igen efter nærkontakt.

Afstand:

Vi skal holde 1 meter afstand fra næsetip til næsetip, alle de steder det er muligt. Der vil derfor være afmærkning i pit-området, på bord-bænke sæt samt i startområdet.

Indskrivning:

Vi skal kunne lave smittelister, så det er vigtigt, at vi har navn på alle kørere samt den voksne, der er med. Dette er et fælles ansvar, men vi vil have personale klar til registrere alle kørere.

Kørere på lille bane:

Vi vil altid prøve at holde en meters afstand, men i nogle tilfælde vil det ikke kunne lade sig gøre. I disse stationer vil vi være ekstra opmærksom på at generelle anbefalinger omkring hygiejne overholdes. Derfor spritter vi hænder og crossere af, hver gang en maskine skifter bruger.

Hjelm og crossere:

Hver kører vil få udleveret en hjelm pr. køregang. Man er selv ansvarlig for den og sørger for den sprittes af før og efter brug. Efter hvert heat skal alle crossere sprittes af på håndtag og sæde. Der er køreren selv, som sørger for at spritte af.

Kiosken:

Vi har valgt at holde kiosken lukket i en periode, men håber at kunne åbne den igen senere.

Cross 2020
Cross2.
Prøv suset til cross. Her er luften fuld af snak, grin, sand, røg og motorstøj.
#1.256
Man. 16:30-19:30, tor. 16:30-19:30