KUU

KUU står for Kombineret Ungdoms Uddannelse. Det er en 2-årig uddannelse. Når du har gennemført de to år, kan kalde dig erhvervsassistent.
En KUU giver dig:
  • forståelse for og træning i at kunne begå dig på arbejdsmarkedet
  • kendskab til kravene på en arbejdsplads
  • viden om, hvordan man samarbejder, løser konflikter og tager ansvar for en opgave
  • forståelse for egen og andres rolle i forskellige arbejdssituationer
  • mulighed for at træne og udvikle dine faglige, personlige og sociale kompetencer, på den bedste måde det passer bedst for dig
Når du har gennemført en KUU, er du godt forberedt til at søge et job eller gå i gang med fx en erhvervsuddannelse.

Fokus på din trivsel

Med en KUU får du 2 år i trygge rammer til at udvikle dig fagligt, personligt og socialt. Du vil have 1-2 faste lærere, og vi vil have fokus på det godt sammenhold i klassen, hvor vi er ordentlige over for hinanden og accepterer hinanden, som vi er.

Bliv sikker til dansk og matematik

På KUU arbejder du meget med fagene: Arbejdslære, samarbejdslære og erhvervslære. Vi arbejder med fagene så de passer til de projekter, vi arbejder med. På KUU skal du også have undervisning i dansk og matematik. Vi læser, skriver og regner ud fra emner, der passer til de projekter, vi arbejder med. Dette for at du kan se meningen med at øve i, at blive bedre til dansk og matematik. Du kan få undervisning på det niveau, der passer til dig. For at afslutte din KUU skal du kunne bestå dansk og matematik på et niveau, der er lidt svære end 10. klasse. Dette har du god tid til at lærer i løbet af dine to år på KUU.

Mulighed for at få erhvervstræning

I løbet af uddannelsen har du mulighed for, at komme i erhvervstræning på en arbejdsplads eller på en uddannelsesinstitution. Du vil undervist og oplært i, at kunne passe et almindelig job, så du får noget arbejdserfaring og indsigt i, at være på en arbejdsplads. Første ½ år af uddannelsen kommer primært til at foregå på Ungdomsskolen-Skive.
KUU i Skive har temaerne: "Jordbrug, mad og sundhed" og Handel og kundeservice"

Senest opdateret 08.08.2017 13:58 af VNFL