Skive Ungdomsråd

Hvem er vi
Skive Kommunes Ungdomsråd er en frivillig organisation som laver forskellige arrangementer for unge i aldersgruppen 15-25 år. Vi laver alt lige fra fede comedy shows til samfundsfaglige events, for at gøre det sjovere at være ung i Skive Kommune.
Rådet består af ti entusiastiske unge fra forskellige uddannelsesinstitutioner i Skive Kommune, heriblandt en repræsentant fra Fælleselevrådet.
Hvert år har Ungdomsrådet en pulje penge, som man kan søge af til at afholde ungerelaterede arrangementer. Udover dette er der også mulighed for at få hjælp af medlemmerne i ungdomsrådet til planlægning og afholdelse af arrangementer for ung.
Du kan læse meget mere om os og hvad vi har lavet samt finde flere informationer hvis du ønsker at søge om penge eller anden hjælp til arrangementer for unge her på hjemmesiden.

Medlemmerne

Nicolaj Hoang - Formand
Email: nicolajhoang@hotmail.com

Jeg er en del af Skive kommunes ungdomsråd fordi jeg føler at der er et stort potentiale i Skive, men det bliver ikke udnyttet. Jeg føler at man i ungdomsrådet kan tænde et håb for at udnytte potentialet her i Skive. Desuden føles det også fedt når man er en del af et projekt og indgår i et samarbejde. Det er også fedt at være en del af den politiske og kommunale dagsorden.

Anders Høi Jensen - Næstformand
Email: anders-hoei@hotmail.com

Jeg er med i dette ungdomsråd fordi jeg synes det er fedt at lave events af forskellige slags for de unge i aldersgruppen 16 - 26 år i skive. Dette er en aldersgruppe der giver god mulighed for at lave mange gode events, som for eksempel “Sommer Bio” i skive anlæg.

Liva Maagaard Høybye
Mobil:

Jeg er politisk interesseret, det er et godt spring efter man har været med i fælleselevrådet.

Cille Lindemann
Email: cillelindemann@hotmail.com

Jeg er medlem af Skive kommunes ungdomsråd fordi, jeg vil gerne være en aktiv del af Skive, jeg vil gerne være med til at gøre Skive kommunes ungdomsliv mere attraktivt.

Maja Hallum
Mobil:

Jeg er en del af Skive kommunes ungdomsråd fordi, at jeg synes det er spændende og lærerigt at være med til at lave projekter for unge, der gør hverdagen lidt sjovere.

Senest opdateret 03.07.2017 11:33 af VNFL