Brårup skole
Her kan du se de valgfag der er på din skole for 7. til 9. klasse og de fælles kommunale valgfag for 8. - 10. klasse

Valgfag på Brårup Skole
Fra 7. - 9. klasse
Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.

Fælles kommunale valgfag
Fra 8. - 10. klasse

Big Blue
Drømmer du om at designe, elsker at være kreativ og tænke nyt? Har du lyst til at udforske byen og opgradere byrum, så at de bliver federe at være i? Så er Big Blue valgfaget lige noget for dig.

Drama, valgfag
Ku’ du tænke dig at blive udfordret? Ku’ du tænke dig at blive bedre til at stå foran andre og tale og optræde - og har du lyst til at lære at spille skuespil? Så er dramaundervisning lige noget for dig!

E-sport, valgfag
Dette fag kræver ansøgning. Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Elitefodbold, valgfag

Elitehåndbold, valgfag

Håndværker
På dette valgfag skal vi arbejde med fremstilling af forskellige ting i både træ og metal.

Idræt for sjov
Kom og få sved på panden i fællesskab med andre og oplev glæden ved idræt og bevægelse.

Junioridrætsleder, Spøttrup
KUN FOR ELEVER PÅ VSD SKOLE. Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Skolesport på hjemskolen. Man er skiftevis til undervisning i Ungdomsskolen og deltager i Skolesport på hjemskolen som hjælpetræner. Underviser: Benjamin

MTB, hold 1
Drømmer du om at stifte bekendtskab med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!

MTB, hold 2

Savner du nogle at spille musik sammen med? Er du en, der synger i hårbørsten, spiller guitar på værelset eller trommer på alt omkring dig? Så meld dig til musikholdet.

Pilot i eget liv, valgfag 8. klasse
Som ”Pilot i dit liv” ved du hvad du er god til, hvordan du bedst lærer nye ting, hvad der skal til for at du bliver den bedste udgave af dig selv.

Pilot i eget liv, valgfag 9. klasse

Robotter & spil
Programmering er en disciplin, som bliver efterspurgt overalt, fordi alt efterhånden indeholder software, som en person har siddet og udtænkt.

Spansk for alle
Vidste du, at det spanske sprog tales af mere end 500 mio. mennesker?

Spansk som 3-årig valgfag
Kunne du tænke dig, at få et afgangsbevis i spansk? Så er dette lige noget for dig...

Supersælger
Går du med drømmen om at blive supersælger? Vil du gerne være som den seje bilsælger eller som hende den smukke i Matas? Måske vil du gerne være chef i Føtex, eller PetWorld?

Teknologisk forståelse
I valgfaget kommer vi til at arbejde med de forskellige teknologier, som vi møder i vores hverdag.

Senest opdateret 22.05.2018 07:28 af CBBO