Roslev skole
Her kan du se de valgfag der er på din skole for 7. til 9. klasse og de fælles kommunale valgfag for 8. - 10. klasse

Valgfag på Roslev Skole
Fra 7. - 9. klasse

Ekstra matematik
Ekstra matematik er til alle, men især dem som godt kunne tænke sig ekstra hjælp til faget eller udfordres mere.

Fransk
Har du lyst til at snuse til lidt fransk, har du muligheden her.

Hverdagsmad og fremmed mad
Som du ved, skal hverdagsmad være sund og nærende, men derfor kan den jo godt være indbydende og spændende.

Håndværk og design
Hvis du synes, at det lyder spændende at designe en ting, fx en lampe, som du bagefter selv skal lave, er håndværk og design noget for dig.

Idræt og sundhed
Har du lyst til : • At stifte bekendtskab med nye sportsgrene? • At bevæge dig Så meld dig til idræt og sundhed.

Jin-jitsu
Valgfaget jiu -jitsu er for dig, der gerne vil bevæge dig, og gerne vil prøve at bruge kroppen på en anden måde end normalt.

Løbetræning
Dette valgfag er for dig, der gerne vil forbedre dit løb, hvad enten det er din tid eller distance.

Skoleband
Er du glad for musik og sang?

Studie- og lektiehjælp
Her har du mulighed for at forbedre dit faglige standpunkt. Du får hjælp til lektielæsningen, og du kan dygtiggøre dig i forskellige fag.

Valgfag kun for piger
To timers ugentlig tøzehygge...

Valgfagsboksning
Roslev Skole tilbyder boksning som valgfag.

Fælles kommunale valgfag
Fra 8. - 10. klasse

Big Blue
Drømmer du om at designe, elsker at være kreativ og tænke nyt? Har du lyst til at udforske byen og opgradere byrum, så at de bliver federe at være i? Så er Big Blue valgfaget lige noget for dig.

Bliv klogere på din krop
Interesserer du dig for din krop og hvordan den fungerer?

Drama, valgfag
Ku’ du tænke dig at blive udfordret? Ku’ du tænke dig at blive bedre til at stå foran andre og tale og optræde - og har du lyst til at lære at spille skuespil? Så er dramaundervisning lige noget for dig!

E-sport, valgfag
Dette fag kræver ansøgning. Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Elitefodbold, valgfag

Elitehåndbold, valgfag

Idræt for sjov
Kom og få sved på panden i fællesskab med andre og oplev glæden ved idræt og bevægelse.

Junioridrætsleder, Spøttrup
KUN FOR ELEVER PÅ VSD SKOLE. Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Skolesport på hjemskolen. Man er skiftevis til undervisning i Ungdomsskolen og deltager i Skolesport på hjemskolen som hjælpetræner. Underviser: Benjamin

MTB
Drømmer du om at stifte bekendtskab med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!

Savner du nogle at spille musik sammen med? Er du en, der synger i hårbørsten, spiller guitar på værelset eller trommer på alt omkring dig? Så meld dig til musikholdet.

Pilot i eget liv
Som ”Pilot i dit liv” ved du hvad du er god til, hvordan du bedst lærer nye ting, hvad der skal til for at du bliver den bedste udgave af dig selv.

Robotter & spil
Programmering er en disciplin, som bliver efterspurgt overalt, fordi alt efterhånden indeholder software, som en person har siddet og udtænkt.

Supersælger
Går du med drømmen om at blive supersælger? Vil du gerne være som den seje bilsælger eller som hende den smukke i Matas? Måske vil du gerne være chef i Føtex, eller PetWorld?

Teknologisk forståelse
I valgfaget kommer vi til at arbejde med de forskellige teknologier, som vi møder i vores hverdag.

Senest opdateret 22.05.2018 07:27 af CBBO