Gå til sideindhold

Cross 2021

Vil du gerne prøve at køre cross og er du mellem 5 og 18 år. Så kan du læse mere her.

OBS:

Cross kører også i uge 26-27-28 og igen som normal fra uge 32.

Lørdag d. 12 juni har vi også åben for alle nye kører kl. 10-13.

Velkommen til cross ved Ungdomsskolen-Skive

Ungdomsskolen Skive byder dig velkommen på vores dejlige crossbane på Svansøvej i Skive. Crossbanen er for alle unge i Skive Kommune mellem 5 og 18 år.

På crossbanen har du mulighed for at låne maskiner, som Ungdomsskolen stiller til rådighed. Der findes mange forskellige typer og størrelser – vi hjælper dig med at finde det, som passer til dig.

Vi gør meget ud af at skabe et lærerigt og hyggeligt miljø, hvor forældre og børn har nogle gode timer sammen. På en klubaften er luften fuld af snak, grin, sand, røg og motorstøj.

Vi er desværre ikke helt fri for COVID-19, så derfor deler vi i øjeblikket kørerne på den store bane op i to hold:

Mandage: Øvede kørere på store crossere i størrelsen 85 og 125 ccm, dvs. klubbens blå Yamaha-maskiner.

Torsdage: Letøvede kørere på små crossere i størrelsen 110 til og med 125 ccm, dvs. klubbens røde Honda-maskiner.

Den lille bane vil indtil videre være åben for kørere i alderen 5 til 7 år hver torsdag.

For at kunne færdes på banen er det vigtigt med nogle regler, som I bedes orientere jer i.

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen på crossbanen, Svansøvej 8, i Skive.

Når du tilmelder dig via nedenstående faktaboks, så modtager du først kvittering/betalingslink (nye kører), når der er underskrevet forsikringsdokumentation på den første køredag.

RETNINGSLINJER for cross ifbm. COVID-19

Ungdomsskolen Skive vil gerne ønske jer alle sammen velkommen tilbage - hold op vi har glædet os. Håber at vi sammen kan være med til genåbning af Danmark og dermed også vores egen crossbane. Det betyder også at tingene ikke er, som de plejer.

Vi har tænkt alle detaljer igennem for at kunne overholde hygiejne, smitterisiko og afstand. Men vi er også sikker på, at der måske er noget vi har overset. Derfor vil vi meget gerne bede om jeres hjælp til at løse de problemer og ny udfordringer, som vi uundgåeligt vil møde sammen. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger:  https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Generelle-raad

Køreaftener:

Forældre og flagposter:

Vi vil gerne, at hver kører kun har en forælder/voksen med. Både for at begrænse antal af tilskuere, men også nødvendigheden af at få hjælp til flagposter på banen, da vores personale skal bruge tid på rengøring og afspritning. En flagpost må gerne hjælpe en kører op igen, men det er dog vigtigt, at flagposten spritter sine hænder inden og igen efter nærkontakt samt anvender mundbind. Husk at holde afstand og være det gode eksempel for vores børn og unge. Alle voksne opfordres kraftigt til at medbringe en frisk Corona-test, som er max. 72 timer gammel.

Afstand:

Vi skal holde 1 meter afstand fra næsetip til næsetip????. Der vil derfor være afmærkning i pit-området, på bord-bænkesæt samt i startområdet.

Indskrivning:

Vi skal kunne lave smittelister, så det er vigtigt, at vi har navn på alle kørere samt den voksne, der er med. Dette er et fælles ansvar, men vi vil have personale klar til at registrere alle kørere. Det sker i pølsevognen.

Kørere på lille bane:

Vi vil altid prøve at holde en meters afstand, men i nogle tilfælde vil det ikke kunne lade sig gøre. I disse stationer vil vi være ekstra opmærksom på at generelle anbefalinger omkring hygiejne overholdes. Derfor spritter vi hænder og crossere af, hver gang en maskine skifter bruger.

Hjelm og crossere:

Hver kører vil få udleveret en hjelm pr. køregang. Man er selv ansvarlig for den og sørger for den sprittes af før og efter brug. Efter hvert heat skal alle crossere sprittes af på håndtag og sæde. Der er køreren selv, som sørger for at spritte af.

#1.795
Tor. 16:30-19:30, man. 16:30-19:30
03.06.2021
Slutdato