Gå til sideindhold

Cross 2021

Crosssæson starter (forhåbentlig) den 3. juni

Crossbanen-indgang2

Som ungdomsskole er vi underlagt COVID-19 retningslinjerne for skoler. I crossklubben har vi medlemmer i et bredt aldersspænd på 5 til 18 år, der kommer fra både børnehaver, folkeskoler og uddannelsesinstitutioner. Det store spænd i alder og geografi betyder, at det er svært at efterkomme de nuværende krav til klubtilbud. Derfor må vi stadig vente lidt endnu, før crosssæsonen kan skydes i gang. Vi satser stærkt på at åbne for crossbanen den 3. juni, men det afhænger af de gældende retningslinjer for COVID-19.

I mellemtiden har Thomas Hansen sammen med tre gode drenge fra ungdomsklassen brugt de sidste to måneder på at gøre faciliteterne på crossbanen endnu bedre. Værkstedet er blevet renoveret. Der er blevet lavet et helt nyt indgangsparti, så alle nu nemt kan komme ind på banen med deres crossere. Og så har vi lavet overdækning på tilskuerplatformen ved den store bane, så familie og venner kan stå i tørvejr.

#1.795
Aldersgruppe