Gå til sideindhold

Jesperhus 2023

Hyttelister til Jesperhus 2023

Her finder du skabelonen for hytteliste til Jesperhus 2023.

Jesperhus 2023
Fællesskab, hygge og nye venner. Det er nogle af de ting, du kan opleve på Jesperhus 2023 sammen med Ungdomsskolen Skive. Skulle du mod forventning ikke kunne betale ved tilmelding, vil du i morgen modtaget et betalinglink på sms og mail.
#2.508
Fre. 15:00 - søn. 12:00
13.01.2023
Slutdato
15.01.2023
Aldersgruppe
7. kl.-7. kl.
Maks. elever
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
06.10.2022 kl. 18:00
Venteliste til
02.01.2023
Tilmeldingsstatus
Kun åbent for venteliste

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
13.01.2023 kl. 15:00 -
Søn 15.01.2023 kl. 12:00

- Charlotte Boll Mikkelsen
- Thomas Sander Hansen
- Rikke Strøm Dahl
- Thomas Bedsted Jørgensen
- "Ludvig" Thesbjerg
Placering

Jesperhus
placeholder placeholder
Legindvej 30
7900 Nykøbing M
Tilmeld dig til venteliste eller via

Skal du med til årets største fællesskab? Vi samler 600 unge fra Midt- og Vestjylland en hel weekend i Jesperhus fyldt med en masse aktiviteter og hygge i hytterne.

Hvad skal vi lave?

Hele Jesperhus åbner dørene for os, så vi kan benytte: blomsterparken, badeland, bowling, 3D biograf, VR-spil og meget mere. Vi slutter af med en stor UV-fest lørdag aften, som starter godt ud med sprøde pizzaer.

Hvordan skal vi bo?

Vi bor 6 til 8 personer i hver hytte, hvor vi selv skal stå for de huslige pligter. Men bare rolig, vi er mange voksne med på turen, som er klar til at give en hånd med.

At bo sammen i en hytte er selvfølgelig et af de vigtige elementer på turen. Det indebærer derfor at:

• du er ansvarlig for, at alle har det godt
  • alle er med i fællesskabet
  • alle overholder de aftaler, man bliver enige om i hytten.

Hver hytte har to voksne fra ungdomsskolen tilknyttet, som vil medvirke til, at alle får en god oplevelse.

Ønsker til hytter?

Vi skal bo i hytter med sovepladser til 6 -8 personer (2 pladser kan være på medbragte madrasser). Det betyder max. 8 i en hytte.

Den 18. november kan du på ungdomsskolens hjemmeside hente en liste (word-dokument) til hytte ønsker. Listen udfyldes og sendes til tams@skivekommune.dk inden den 9. december 2022.

Herefter behandler vi ønskerne og sammensætter hytterne, så vi får plads til alle.

Ungdomsskolen forbeholder sig retten til frit at kunne sammensætte hytterne.

Vi modtager ikke hyttelister før den nævnte dato.

De færdige hyttelister ligges på ungdomsskolens hjemmeside d. 7. janauar 2023.

Du finder hytterne på jesperhus.dk.

Mad

De enkelte hytter medbringer selv mad til fredag aften.

Mad til de andre måltider afhentes i vores ”rullende butik”, hvor der er forskellige ting til morgen- og middagsmad.

Turen koster 700 kr.

Prisen dækker alt, undtagen aftensmad fredag aften, som du selv skal medbringe.

Skulle du mod forventning ikke kunne betale ved tilmelding, vil du modtaget et betalinglink på sms og mail.

Afgang og hjemkomst

Afgang fredag den 13. januar 2023 kl. 16.00. Afhentningssteder oplyses senere.

Der kan opstå lidt ventetid, da nogle busser skal samle op flere steder.

Hjemkomst søndag den 15. januar 2023 cirka kl. 10.30.

Vi har meget få regler på turen, men følgende skal overholdes:

• Alkohol, euforiserende stoffer, cigaretter, e-cigaretter og snus må ikke medbringes eller nydes på turen, overtrædelse af dette medfører hjemsendelse – for egen regning!
  • Der må ikke komme gæster udefra – turen er forbeholdt jer, som er tilmeldt turen.
  • Vi er omkring 600 – hjælpsomhed og godt kammeratskab er en selvfølge. Tag venligst en snak hjemmefra, hvad det betyder for din rolle, mobiletik, sund fornuft og respekt for andre.
  • Godt råd: Lås hytten hver gang, I forlader den. Så undgår vi, at ting forsvinder.
  • Nattero på pladsen:  Fredag kl. 23:30 – i egen hytte.  Lørdag kl. 00.30 i egen hytte efter disko.

Informationsmøde

Der er informationsmøde for alle unge og forældre den 10. januar kl. 17.00. på Ungdomsskolen Skive, Frederiksdal Álle 7, 7800 Skive.

Senest opdateret 18.11.2022 09:04 af RISD