Gå til sideindhold

Musikstarter 2023

Musikstarter Camp Midt/Vest handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Sammen med unge fra Skive, Herning, Holstebro, Silkeborg og Ikast kommuner skal vi på fire intense dage i efterårsferien lære en masse om musik, os selv og hinanden.

Musikstarter er en musikcamp for dig, som spiller eller gerne vil spille musik og som gerne vil møde andre unge, der er lige så vilde med musik som dig.

 

Musikcampen afholdes den 15.-19. oktober 2023 på ungdomsskolen i Herning:

 

UngHerning

Gammel Skolevej 76

7400 Herning

 

I løbet af dagene skal deltagerne skrive deres egen musik fra bunden i forskellige hold – alt fra rock, pop, jazz og elektronisk, ledsaget af et hold super kompetente musikundervisere. Det hele slutter med en koncert på Fermaten, hvor deltagerne vil fremføre det, de har skabt på camp’en.

 

Det bliver fire dage med:

  • fuld forplejning og overnatninger
  • undervisning
  • minikoncerter
  • oplæg fra kendte, danske musikere.

 

Vi tager en flok afsted fra Skive med undervisere og hele pivtøjet. 

 

Konceptet er udtænkt af Nephew og udviklet sammen med Roskilde Festivalen Bikubenfonden Musikstarter og Ungdomsringen. Første år var 2013. Og vi kører for fuld kraft videre i år.

 

Vær med og få venner for livet. Oplev en række dage med fuldt tryk på musikken. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fire intense dage, deltagerne aldrig glemmer.

 

Læs mere på musikstarter.dk

 

Tilmeld dig Musikstarter Camp MidtvestSenest opdateret 24.08.2023 13:32 af TATO