Gå til sideindhold

Fagcafé

 

Vigtig information:

Du skal i øjeblikket tilmelde dig vores hold med dit CPR-nummer i stedet for UNI-login. Det er vigtigt, at du indtaster CPR-nummeret korrekt for at blive tilmeldt holdet.

 
Fagfaglig1
Danskcafé
Har du brug for hjælp til skriftlig eller mundtligt dansk? Sammen får vi styr på lektierne, men der er også plads til at fordybe sig i forskellige temaer. Du bestemmer hvad vi skal arbejde med i danskcaféen.
Klar til prøverne1
Klar til prøverne - Mundtlige prøver
Du lærer, hvordan du bedst går ind i eksaminationslokalet, trækker spørgsmålet og fokuserer din forberedelse. Prøven er de velforberedtes fest, og de tricks kan du lære hos os.
Klar til prøverne1
Klar til prøverne - Skriftlige prøver
Du lærer, hvordan du bedst går ind i eksaminationslokalet, trækker spørgsmålet og fokuserer i forberedelseslokalet. Prøven er den velforberedtes fest og de tricks kan du lære hos os!
Matematikcafé
Matematikcafé
Har du brug for lidt hjælp til matematik, så er matematikcafe et sted for dig. Sammen får vi styr på lektierne, men der er også plads til at fordybe sig i forskellige temaer som fx regningsarter, brøker, ligninger, procent, måleenheder eller andet såsom forskellige digitale værktøjer, heriblandt Geogebra og Wordmat. Vi kan anvende AppWriter.
Fagfaglig1
Sprogcafé
Vil du træne dit tysk eller engelsk på en sjov og spændende måde? Det kan enten være mundtligt eller skriftligt, du kommer til at lære nyt, få hjælp til lektierne eller få pudset sproget af til ferie.


Senest opdateret 27.08.2020 11:23 af VNFL