Fagcafé

 
Danskcafé
Har du brug for hjælp til skriftlig eller mundtligt dansk? Sammen får vi styr på lektierne, men der er også plads til at fordybe sig i forskellige temaer. Du bestemmer hvad vi skal arbejde med i danskcaféen.
Klar til prøverne1
Klar til prøverne - Mundtlige prøver
Du lærer, hvordan du bedst går ind i eksaminationslokalet, trækker spørgsmålet og fokuserer din forberedelse. Prøven er de velforberedtes fest, og de tricks kan du lære hos os.
Klar til prøverne1
Klar til prøverne - Skriftlige prøver
Du lærer, hvordan du bedst går ind i eksaminationslokalet, trækker spørgsmålet og fokuserer i forberedelseslokalet. Prøven er den velforberedtes fest og de tricks kan du lære hos os!
Matematikcafé
Har du brug for lidt hjælp til matematik, så er matematikcafe et sted for dig. Sammen får vi styr på lektierne, men der er også plads til at forbyde sig i forskellige teamer som fx regningsarter, brøker, ligninger, procent, måleendheder eller andet såsom forskellige digitale værktøjer, heriblandt Geogebra og Wordmat. Vi kan anvende AppWriter.
Sprogcafé
Vil du træne dit tysk eller engelsk på en sjov og spændende måde? Det kan enten være mundtligt eller skriftligt, du kommer til at lære nyt, få hjælp til lektierne eller få pudset sproget af til ferie.


Senest opdateret 25.06.2020 15:23 af VNFL