Cool sommer

 

Holder du også sommerferie herhjemme i år? Så er der godt nyt. Skive Kommune tilbyder i år ”Cool sommer på Skiveegnen” med en masse forskellige sommeraktiviteter henover hele sommeren.

 

Du kan hver dag møde cool-sommer-crew’et på Strandtangen i Skive. Her bliver der hygget med sjove havespil, grinet og plasket med stand up paddle, og du kan få pulsen op til O-løb i Krabbesholm skov.

 

Du kan herunder tilmelde dig forskelige aktiviteter hen over sommeren.

 

 

 

 
Biograftur - Beauty and the beast
Filmen starter kl. 13.00 og kiosken har åben fra 12.30. Filmen vises i Cinema3, Skyttevej 12, 7800 Skive. Filmen vises med engelsk tale. Kontaktperson Christian Albrechtsen
Biograftur - Fremad
Filmen starter kl. 13.00 og kiosken har åben fra 12.30. Filmen vises i Cinema3, Skyttevej 12, 7800 Skive. Kontaktperson: Jacob Peter Svenningsen.
Biograftur - Guardians of the galaxy
Filmen starter kl. 13.00 og kiosken har åben fra 12.30. Filmen vises i Cinema3, Skyttevej 12, 7800 Skive. Kontaktperson: Christian Albrechtsen
Biograftur - Inderst inde
Filmen starter kl. 13.00 og kiosken har åben fra 12.30. Filmen vises i Cinema3, Skyttevej 12, 7800 Skive. Kontaktperson: Lars Gamskjær
Biograftur - Star Wars marathon
Filmen starter kl. 15.00 og kiosken har åben fra 14.30. Filmen vises i Cinema3, Skyttevej 12, 7800 Skive
Fritidscamp 2020
Fritidscampen er planlagt således, at du kan komme alene eller sammen med dine venner. Man kommer lynhurtigt til at få nye venner.
Fårup sommerland
Kom med til en fed sommer tur til Fårup Sommerland. Turen er en del af "Cool sommer på Skiveegnen". Alle unge fra Skive Kommune fra 6. klasse til 18 år kan komme med på turen. Der er afgang den 14. juli kl. 8.00 fra Hal A, Bakkedraget 40, 7800 Skive. Hjemkomst ca. kl. 20.30 Med i prisen på 50,- vil der være bus til og fra Fårup Sommerland samt indgang.
MTB tur - uge 31
Tag med på mountainbiketur i Undalslund tirsdag i uge 31.
Musical camp
Er du til musik, dans eller teater, så spids lige ørerne. I år er musical år – vi laver som altid verdens fedeste musical - Kom og vær med!!! Både til at arbejde med manuskriptet til årets musical og til at finde ud af om ikke det kunne være noget for dig at være med. Vi skal lave Teatertræning, improvisation, spiller musik, arbejder med forskellige handlingsdele, som skal være med i musicalen og så skal vi da for alvor have det sjovt. KOM FRISK
Sportscamp - Årgang 2008-2013
Skal du med på den hyggeligste, sjoveste og mest aktive lejr? Her er masser af spændende sportsaktiviteter, fællesskab, udfordringer, idræt på hold og fællesaktiviteter.
Teater sommerskole
Har du lyst til 10 dage med et fedt fællesskab og masser af teater? Så er det her måske lige noget for dig! Fortællerduoen `For 117. gang´ inviterer til en spændende workshop med masser af sjov og teaterleg. Vi afslutter forløbet med en forestilling som du selv har været med til at skabe og viser den for et publikum. Praktisk: Husk tøj med bevæglighed og en madpakke.
 

Du kan også vælge mellem forskellige aktiviteter rundt om på Skiveegnen. Find alle sommeraktiviteter på

www.skive.dk/coolsommer.

Følg også med på Ungdomsskolen Skives Facebookside med alle vores spændende aktiviteter, ture og hold. Der er helt sikkert noget for enhver smag.

 

Vi glæder os til at møde jer i sommerlandet. Det bliver en cool sommer.Senest opdateret 26.06.2020 09:27 af VNFL