Gå til sideindhold

BEVÆG DIG FOR LIVET

Skive Kommune har en vision om, at endnu flere borgere skal bevæge sig, gerne i fællesskab med andre. Det giver øget livskvalitet og forebygger sygdom. Derfor har DGI og DIF udvalgt Skive som visionskommune for initiativet Bevæg dig for Livet.

 

Bevæg dig for livet er et landsdækkende partnerskabsprojekt støttet af Nordea-fonden og TrygFonden, hvor visionen er, at 75 procent af befolkningen i år 2025 skal være idrætsaktive. Samtidig skal 50 procent være idrætsaktive i en forening.

 

I Skive Kommune støtter vi op om den landsdækkende vision. Derfor har vi lavet følgende lokale målsætninger, som vi i fælles skab skal nå inden 2023:

- 2800 flere personer skal gøres aktive

- 1400 af de nye aktive skal blive medlem af fritidslivet

 

For at være sikker på at vi når vores fælles mål, skal vi have skabt attraktive muligheder for bevægelse. I Skive kommune har vi fire målgrupper der er skrevet ind i visionsarbejdet. Teenager/unge, inaktive voksne, seniorer og fysiske og psykisk handicappede.

 

Vil du være med?

Brænder du unde med en idé eller en indsats, der kan få flere aktive, så kontakt os endelig. Vi håber, du vil være med – så vi sammen kan bevæge Skive Kommune, og invitere endnu flere med ind i fællesskabet.

 

Kontakt: Gitte Daubjerg Andersen, 29625576 eller gitd@skivekommune.dk

 

 Senest opdateret 10.12.2020 11:55 af VNFL
Apricore logo