Events & Ture

BootCamp
23.11.2018-25.11.2018 Musikweekend på den fede måde - musik, hygge, fællesskab i en hel weekend.
BootCamp
8.3.19-10.3.19 Musikweekend på den fede måde - musik, hygge, fællesskab i en hel weekend.
Jesperhus
Er du klar på en weekend sammen med 600 andre unge. Så er Jesperhus lige noget for dig.

MTB i klosterheden
MTB-tur til Klosterheden
MTB i Silkeborg
MTB tur til Silkeborg.
Musical 2018/2019
Brænder du for at lave musical og har du lyst til a bruge en masse tid sammen med andre unge mennesker, som brænder for at lave den fedeste musical - ever....

Musikstarter
5 dage med masser af musik, nye venner og oplevelser for livet.
Nat på skolen 1, Balling
Er du klar på en døgner sammen med alle dine venner på din skole. Det sker fredag d. 2. november til lørdag d. 3. november.
Nat på skolen 1, Breum

Nat på skolen 1, Roslev
Nat på skolen 2, Balling
Er du klar på en døgner sammen med alle dine venner på din skole. Det sker fredag d. 25. januar til lørdag d. 26. januar.
Nat på skolen 2, Roslev

Pro ski 2019
Tag med Ungdomsskolen Skive på PROSKI 2019
Vigsø
Er du klar på en weekend sammen med 1000 andre.
Åben scene
2.11.2018 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!

Åben scene
18.1.2019 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!
Åben scene
24.5.2019 Mulighed for at spille koncert på en fed scene med det fede grej!

Ungdomsskolen-Skives arrangementerne er 100% alkohol- og energidrikfrie og vi forbeholder retten til at tjekke deltagerne. Overholdes reglerne ikke vil forældre eller værge blive kontaktet.

Festerne foregår i Aakjær hallen, der er placeret ved Aakjær skole, Frederiksgade 21J, 7800 Skive.

Hver fest har et tema. Disse bliver offentliggjort i ugerne op til festen.

Festerne er 100% alkoholfrie og ALLE bliver tjekket ved indgangen. Overholdes reglerne ikke vil forældre eller værge blive kontaktet.

Entré kr. 50,-

Under festen er der mulighed for at trække frisk luft i et afspærret område, vælger man at forlade festen og komme tilbage senere, skal entréprisen betales på ny.

Senest opdateret 21.02.2018 09:22 af APRSUP