Gå til sideindhold

Spil, bevægelse & hygge

Vigtig information:

Du skal i øjeblikket tilmelde dig vores hold med dit CPR-nummer i stedet for UNI-login. Det er vigtigt, at du indtaster CPR-nummeret korrekt for at blive tilmeldt holdet.

Begyndersvømning
Vil du gerne have det som en fisk i vandet, men mangler du lige lidt træning? På holdet vil der være vandtilvænning, leg og svømmetræning. Målet er, at alle vil blive i stand til at svømme.
E-sport
Kom og dyrk din passion for E-sport. Vi spiller flere forskellige spil. Vi har fokus på sund gaming og fællesskab.
Eventmaker 2022
Vil du lave fede events for unge i fællesskab med andre unge? På Eventmaker lærer du om ideudvikling og planlægning af et event. Vi giver dig en masse gode værktøjer, så du sammen med andre unge kan skabe lige dét event, du brænder for. Deltag i kurset og få en masse ny viden og bliv en del af fællesskabet på Eventmakerholdet 2022.
Fitness og motion
Vil du gerne træne i KC Skive, samt have din egen træner, så er dette hold lige noget for dig.
Fodbolddommer
”Er du klar til verdens fedeste fritidsjob”? Som dommer får du erfaring med at kommunikere, lede og tage ansvar samt løse konflikter.
Girls only
Girls only night! Elsker du at være sammen med dine veninder, så er girls only lige noget for dig. DET ER KUN FOR PIGER!!!
Håndbolddommer
Bliv håndbolddommer og tjen gode penge, mens du dyrker motion.
Rollespil
Er rollespil lige dig? Kom og vær med til at spille rollespil. Vi spiller D&D rollespil, hvor alle kan være med. Det er vigtigt at vi hygger os og sammen får et socialt godt netværk inden for rollespil.
Scoot 16.30-18.30
Hvis du er klar på at give slip og kaste dig selv ud over en masse ramper og på samme tid lave en masse vilde tricks, så er det her måske faget for dig. Bemærk at aldersgrænsen på dette hold er 10 år!
Scoot 19.00-21.00
Hvis du er klar på at give slip og kaste dig selv ud over en masse ramper og på samme tid lave en masse vilde tricks, så er det her måske faget for dig.
Selvforsvar
Selvforsvar er for dig, der ønsker at kunne forsvare sig selv. Du lærer teknikker, tips og tricks (taekwondo-baseret), så du ikke er et nemt offer for en overfaldsmand.
Skaterskole
Skaterskole er for dig som gerne vil prøve kræfter med en super spændende sport nemlig skateboard. Alle kan deltage på holdet. Så det betyder ikke noget om du er nybegynder eller øvet skater. Vi har grej du kan låne. Vi har fået fat på to "gamle" garvede undervisere som er klar til at undervise dig. vi ses


Senest opdateret 25.08.2021 13:48 af VNFL