Gå til sideindhold

Musik, dans & drama

Vigtig information:

Du skal i øjeblikket tilmelde dig vores hold med dit CPR-nummer i stedet for UNI-login. Det er vigtigt, at du indtaster CPR-nummeret korrekt for at blive tilmeldt holdet.

Band, Balling
Har du lyst til at spille sammen på et hold, med plads til alle niveauer og aldre. Fuuuuld af sjov og masser af hygge? Vælg BAND!!!
Band, Breum
Til Band i Breum lærer du at spille sammen med andre unge - uanset dit niveau. Vi spiller de numre du og dit band har lyst til, så det altid er fedt at spille i bandet!
Band, Skive
Vil du opleve den fede stemning… Kunne du godt tænke dig at spille musik i et band sammen med andre? Så skal du da gå til band…
Bootcamp Dans marts 2022
Vi tjekker ind på ungdomsskolen i 24 timer. Her bliver der mulighed for at danse og slå sig løs.
Bootcamp Dans november 2021
Bootcamp Musik marts 2022
En weekend for fuld musik- fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEED!!!!
Bootcamp Musik november 2021
En weekend for fuld musik, fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEEDT!
Bootcamp Teater marts 2022
Er du vild med at optræde, nysgerrig på teater eller vil du bare gerne udfordre dig selv kreativt? - så er denne weekend en fantastisk mulighed for dig! Bootcampen tilbyder dig to dage med masser af tid til bare at fordybe dig i teaterets verden med en masse kreativitet, øvelser og teknikker.
Bootcamp Teater november 2021
Dans
Elsker du at danse? Er du klar på en udfordring? Så er dans på ungdomsskolen lige noget for dig!
DJ
Er du en del af Ungdomsskolen Skives nye DJ Crew.
Guitar, Balling
Er det ikke på tide, at smide din slidte luftguitar ud, lære det sådan rigtigt og tage dine guitarevner til det næste niveau?
Guitar, Breum
Undervisningen vil være planlagt med udgangspunkt i deltagernes niveau og der bliver sørget for, at vi spiller relevant musik af passende sværhedsgrad. Du er altid velkommen til at komme med ideer til sange.
Guitar, Skive
Lær at spille guitar uanset niveau! Mød op uden at du har rørt en guitar, hvis du allerede kan et par akkorder eller har brug for hjælp til at knække soloen!
Klaver, Skive
K Dance Monkey, Queen osv. Til Klaver kan du lære noget uanset om du er begynder eller øvet.
Musikproduktion
Har du lyst til at lære hvordan man laver musik til artister som Travis Scott eller Juice WRLD?? Så med dig til Musikproduktion.
Singer/songwriter
Er du på vej til at blive den nye Mads Langer, Billie Eilish eller Ed Sheeran?? Singer/Songwriter er for dig som gerne vil lære at skrive dine egne super-hits, eller bare fordybe dig sangskrivningens vidunderlige univers.
Studieteknik og studiekørekort
Vil du kunne producere, indspille og mixe din egen eller andres musik. Og har du lyst til at lære om processen fra den gode idé til den færdige sang på Spotify. Så meld dig til studieteknik i dag! Og vil du gerne bruge studiet på Ungdomsskolen, så meld dig til her.
Teaterskole for børn
Er du klar til at give den gas på de skrå brædder? Har du en skuespiller gemt i maven, eller vil du bare gerne blive bedre til at performe i pressede situationer – så er det her holdet. Vi gør opmærksom på, at det er obligatorisk at deltage i dansedage, øveweekender og forestillinger.
Teatertræning
Er du vild med at optræde, nysgerrig på teater eller vil du bare gerne udfordre dig selv kreativt - så er dette hold lige noget for dig! På ungdomsskolens nye teater kommer vi til at arbejde med en masse forskellige sider af teater og scenekunst.
Ungdomskoret
Oplev fællesskabsfølelsen gennem sang med Ungdomskoret. Det vil bestå af en masse forskellige sange og sjove korøvelser, der skaber adspredelse fra det traditionelle kor. Kom og være med
Upcoming Guitar, Balling
Upcoming guitar i Balling er for dig på mellemtrinnet, der har lyst til at lære at spille guitar. Her øver vi sammen på et lille, trygt hold, hvor alle er begyndere eller let øvede. Du kan låne en guitar, når vi øver på skolen.
Upcoming Klaver, Balling
Upcoming klaver i Balling er for dig på mellemtrinnet, der har lyst til at lære at spille klaver. Her øver vi sammen på et lille, trygt hold, hvor alle er begyndere eller let øvede.

Senest opdateret 25.08.2021 13:50 af VNFL