Gå til sideindhold

Musik, dans & drama

 

Vigtig information:

Du skal i øjeblikket tilmelde dig vores hold med dit CPR-nummer i stedet for UNI-login. Det er vigtigt, at du indtaster CPR-nummeret korrekt for at blive tilmeldt holdet.

 
Allstars
Allstars kor
Lækker korsang hvis du har lyst til at synge andre steder end i bruseren. Syng sammen med en masse andre sangglade unge.
Band
Band, Balling
Har du lyst til at spille sammen med på et hold med plads til at niveauer og aldre. Fuld af sjov og masser af hygge? Vælg BAND!!!
Band
Band, Breum
Til Band i Breum lærer vi at spille sammen med andre – uanset hvor dygtige, vi er individuelt. Det er en kompetence, der er guld værd!
Band
Band, Skive
Vil du opleve den fede stemning… Kunne du godt tænke dig at spille musik i et band sammen med andre? Så skal du da gå til band…
Dans1
Bootcamp Dans april 2021
Vi tjekker ind på ungdomsskolen i 24 timer. Her bliver der mulighed for at danse og slå sig løs.
Bootcamp
Bootcamp Musik april 2021
En weekend for fuld musik, fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEEDT!
Teater
Bootcamp Teater april 2021
Brænder du for teater og drama? Og har du lyst til at bruge en weekend sammen med en flok engagerede og glade unge mennesker?
Dans1
Dans
Elsker du at danse? Ønsker du at være en del af et danse fællesskab, hvor alle støtter hinanden?. Hvis du vil være med, så skal du melde dig til dans på ungdomsskolen.
DJ1
DJ
Lær hvad der skal til for at blive en god DJ.
Guitar2
Guitar, Balling
Er det ikke på tide at smide din slidte luftguitar ud og lære det sådan rigtigt?
Guitar2
Guitar, Skive
Lær at spille guitar uanset niveau! Mød op uden at du har rørt en guitar, hvis du allerede kan et par akkorder eller har brug for hjælp til at knække soloen!
Klaver
Klaver - Begynder, Balling
Klaverundervisning for dig, der er nybegynder på et klaver.
Klaver
Klaver - Øvede, Balling
Klaverundervisning for dig, der allerede har lidt kendskab til et klaver.
Klaver
Klaver, Skive
K Dance Monkey, Queen osv. Til Klaver kan du lære noget uanset om du er begynder eller øvet.
Teater
Musical 2021 - Teatertræning
Er du klar til at give den gas på de skrå brædder? Har du en skuespiller gemt i maven, eller vil du bare gerne blive bedre til at performe i pressede situationer – så er det her holdet.
Singsong
Singer/songwriter
Er du på vej til at blive den nye Mads Langer?? Singer/Songwriter er for dig som gerne vil lære at skrive dine egne super-hits!
placeholder
Teaterskole for børn
Er du klar til at give den gas på de skrå brædder? Har du en skuespiller gemt i maven, eller vil du bare gerne blive bedre til at performe i pressede situationer – så er det her holdet.
Trommer
Trommer - Balling
Er du interesseret i rytmer og Fede beats, så er det fedt for dig at gå til tromme undervisning.
Band
Upcoming Band, Balling
Upcoming Band i Balling er et mega cool hold. Det allerbedste er, at vi hygger os og har det sjovt med musik. Vi udvikler os og bliver dygtigere til at spille og synge i fællesskab.
Guitar2
Upcoming Guitar, Balling
Upcoming guitar i Balling er for dig på mellemtrinnet, der har lyst til at lære at spille guitar. Her øver vi sammen på et lille, trygt hold, hvor alle er begyndere eller let øvede. Du kan låne en guitar, når vi øver på skolen.


Senest opdateret 27.08.2020 11:22 af VNFL