Musik, Dans & Drama
 
Allstars kor
Lækker korsang hvis du har lyst til at synge andre steder end i bruseren. Syng sammen med en masse andre sangglade unge.
Band, Balling
Har du lyst til at spille sammen med på et hold med plads til at niveauer og aldre. Fuld af sjov og masser af hygge? Vælg BAND!!!.
Band, Breum
Til Band i Breum lærer vi at spille sammen med andre – uanset hvor dygtige vi er individuelt. Det er en kompetence, der er guld værd!
Band, Skive
Kunne du tænke dig at spille sammen en andre unge der elsker at spille musik. Vil du gerne opleve et fedt fællesskab omkring musik – så er det her det sker.
Bootcamp Dans marts 2020
Vi tjekker ind på ungdomsskolen i 24 timer. Her bliver der mulighed for at danse og slå sig løs.
Bootcamp Dans november 2019
Vi tjekker ind på ungdomsskolen i 24 timer. Her bliver der mulighed for at danse og slå sig løs.
Bootcamp Musik januar 2020
En weekend for fuld musik, fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEEDT!
Bootcamp Musik marts 2020
En weekend for fuld musik, fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEEDT!
Bootcamp Musik november 2019
En weekend for fuld musik, fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEEDT!
Bootcamp Teater januar 2020
Brænder du for teater og drama? Og har du lyst til at bruge en weekend sammen med en flok engagerede og glade unge mennesker?
Bootcamp Teater marts 2020
Brænder du for teater og drama? Og har du lyst til at bruge en weekend sammen med en flok engagerede og glade unge mennesker?
Dans
Vi fylder hallen op med dans, godt humør og god musik. Hvis du vil være med, så skal du melde dig til dans på ungdomsskolen.
DJ
Er du en af Ungdomsskolens ny DJ Crew?
Guitar - begyndere/letøvede (Balling)
Er det ikke på tide at smide din slidte luftguitar ud og lære det sådan rigtigt?
Guitar - Øvede Balling
Skal du aldrig se at komme videre fra at spille akkorder og lære udenad fra youtube? Tænk, hvis du kunne lære at lytte numre af med øret, spille fede soli, du selv har komponeret, måske endda lære lidt tabs og noder…. Savner du inspiration? Få dig da så meldt til!
Guitar for alle (Skive)
Lær at spille guitar uanset niveau! Mød op uden at du har rørt en guitar, hvis du allerede kan et par akkorder eller har brug for hjælp til at knække soloen!
Klaver for begyndere - Balling
Vi ved jo godt, du altid tænkt på, at det kunne være fedt at sidde og spille 4 AM af Ea Kaya på klaver. Jamen, hvad sidder du så og venter på!?! Få dig da så meldt til!
Klaver for øvede - Balling
Skal du aldrig se at komme videre fra at spille akkorder og lære udenad fra youtube? Tænk, hvis du kunne lære at lytte numre af med øret, måske endda lære lidt noder…. Savner du inspiration? Få dig da så meldt til! Undervisningstidspunktet aftales med underviseren.
Musiktur til Århus
Fælles tur til Århus, hvor vi besøger Musikbutik og hygger max 😊
Singer/songwriter
Er du på vej til at blive den nye Mads Langer?? Singer/Songwriter er for dig som gerne vil lære at skrive dine egne super-hits
Studiedag
Introduktion til brug af studie og øvelokaler.. Nødvendig for at måtte bruge lokalerne.
Teatertræning
Er du klar til at give den gas på de skrå brædder? Har du en skuespiller gemt i maven, eller vil du bare gerne blive bedre til at performe i pressede situationer – så er det her holdet.
Upcoming Band
Upcoming Band i Balling er et mega cool hold. Det allerbedste er, at vi hygger os og har det sjovt med musik. Vi udvikler os og bliver dygtigere til at spille og synge i fællesskab.
Upcoming Guitar balling
Upcoming guitar i Balling er for dig på mellemtrinnet, der har lyst til at lære at spille guitar. Her øver vi sammen på et lille, trygt hold, hvor alle er begyndere eller let øvede. Du kan låne en guitar, når vi øver på skolen.
Åben Scene januar 2020
Tør du prøve at stå å en scene foran andre?? Har du mod på at prøve…. Så kom frisk.
Åben Scene marts 2020
Tør du prøve at stå på en scene foran andre?? Har du mod på at prøve... Så kom frisk.


Senest opdateret 21.02.2018 09:25 af CBBO