Gå til sideindhold

Musik, dans & drama

Band, Balling
Til Band i Balling lærer du at spille sammen med andre unge - uanset dit niveau. Vi spiller de numre du og dit band har lyst til, så det altid er fedt at spille i bandet!
Band, Skive
Vil du opleve den fede stemning… Kunne du godt tænke dig at spille musik i et band sammen med andre? Så skal du da gå til band…
Bootcamp Musik marts 2023
En weekend for fuld musik- fede beats og lækker lyrik – det bliver FEEEEEEEED!!!!
Bootcamp Teater marts 2023
Er du vild med at optræde, nysgerrig på teater eller vil du bare gerne udfordre dig selv kreativt? - så er denne weekend en fantastisk mulighed for dig! Bootcampen tilbyder dig to dage med masser af tid til bare at fordybe dig i teaterets verden med en masse kreativitet, øvelser og teknikker.
Dans
Elsker du at danse? Er du klar på en udfordring? Så er dans på ungdomsskolen lige noget for dig!
DJ
Er du en del af Ungdomsskolen Skives nye DJ Crew.
Guitar, Balling
Lær at spille guitar uanset niveau! Mød op uden at du har rørt en guitar, hvis du allerede kan et par akkorder eller har brug for hjælp til at knække soloen!
Guitar, Breum
Guitar, Skive
Klaver, Balling
K Dance Monkey, Queen osv. Til Klaver kan du lære noget uanset om du er begynder eller øvet.
Klaver, Skive
Singer/songwriter
Er du på vej til at blive den nye Mads Langer, Billie Eilish eller Ed Sheeran?? Singer/Songwriter er for dig som gerne vil lære at skrive dine egne super-hits, eller bare fordybe dig sangskrivningens vidunderlige univers.
Teater
Er du vild med at optræde, nysgerrig på teater eller vil du bare gerne udfordre dig selv kreativt - så er dette hold lige noget for dig! På ungdomsskolens nye teater kommer vi til at arbejde med en masse forskellige sider af teater og scenekunst.
Teater sommerskole 2022
Har du lyst til 10 dage med et fedt fællesskab og masser af teater? Så er teatersommerskolen lige noget for dig! Praktisk: Husk praktisk tøj med god bevægelighed og en madpakke. De to skuespillere Jesper og Marc fra duoen ‘For 117. gang’ inviterer endnu engang indenfor til hele 10 spændende dage med alt fra teaterlege til stagefight. Sammen skaber vi en helt ny forestilling, som vi slutter af med at opføre.
TRAKO - onsdagshold (11-12 år)
TRAKO er Skives teaterskole for børn. Det er fritidstilbuddet til dig der elsker at optræde og/eller bruge dig selv kreativt.
TRAKO - torsdagshold (11-12 år)

Senest opdateret 08.06.2022 14:47 af LRVE