Kontingent

Skive Kommune giver støtte unge som gerne vil deltage i fritidsaktiviteter på lige fod med andre, men som af forskellige grunde ikke selv kan betale. Det gælder støtte til alle typer foreningsaktiviteter lige fra boldspil til kreative fag. Bare det foregår i en forening.

Målgruppe

Kontingentstøtte gives til unge i alderen 6 – til og med 17 år. Baggrunden for tildelingen af støtte er økonomiske, sociale eller sundhedsmæssige udfordringer.

Sådan søges der

Børn kan få støtte tildelt efter indstilling. Indstillingen bliver givet af frivillige fra foreningslivet eller fagpersonale (lærere, pædagoger, fritidsvejledere, integrationsmedarbejdere, sagsbehandlere osv.)

Du kan ikke indstille dig selv eller dit barn, men du må gerne opfordre andre til at søge.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte

Fritidsmentor Michael Carstens på tlf.  6168 0406.

Information om barnet til ansøgningen

Ansøgningen skal indeholde oplysninger om:

• Navn

• fødselsdag

• Aktivitet/klub

• Hold/tidspunkt

• Beløb

• Kontakt på forældre (tlf/mail)

Grund til ansøgning

Herefter bliver foreningen kontaktet og kontingentet betalt.

Deadline

Der gives støtte året rundt!

Senest opdateret 26.06.2017 13:34 af VNFL