Fælles kommunale valgfag

100 kr. virksomhed
Kreativitet, innovation, økonomi og salg. Kom i gang allerede nu, få ideer og skab din egen virksomhed. Få 100 kr. til at yngle og behold hele overskuddet selv!
Arbejd med smart teknologi
Prøv kræfter med robotternes verden! Lav modeller på vores 3D-printer eller flyv med droner!
Bliv klog på din krop, din sundhed og din fysik
Interesserer du dig for din krop og hvordan den fungerer?
Byg dit eget værelse
Skab lige det møbel, du mangler til dit værelse - med materialer, som du finder i genbrugsbutikken, naboens pulterkammer eller måske hjemme i kælderen?
Design din drømmebolig
Har du nogensinde tænkt på, hvor fedt dit eget hjem er? Måske ikke, men kunne det ikke være skønt, hvis du hver gang du kom hjem til dit hus tænkte: ”Den her bolig er perfekt!”
Drama
Ku' du tænke dig at blive udfordret? Ku' du tænke dig at blive bedre til at stå foran andre og tale og optræde? Har du lyst til at lære at spille skuespil? Så er dramaundervisning lige noget for dig!
E-sport
E-sport er et valgfag for alle gaming- og computerinteresserede unge i Skive kommune. Vi går rigtig meget op i godt sammenhold og fællesskab.
Junioridrætsleder, Fodbold
Har du lyst til at arbejde med fodbold og fodboldspillere U5 – U9 samt selv få sved på panden og en masse sjov sammen med mange andre fodboldinteresserede, så har du mulighed for at uddanne dig til junioridrætsleder med omdrejningspunkt i fodbold.
Junioridrætsleder, Gymnastik
Skal du på efterskole og lige have styr på gymnastik? Er du gymnast og har lyst til mere? Og har du lyst til at arbejde med gymnastik og elever fra indskoling og mellemtrin samt selv få sved på panden og en masse sjov sammen med mange andre unge, så har du mulighed for at lave gymnastik og samtidig uddanne dig til junioridrætsleder.
Har du lyst til at arbejde med idræt og elever fra indskoling og mellemtrin samt selv få sved på panden og en masse sjov sammen med mange andre idrætsinteresserede, så har du mulighed for at uddanne dig til junioridrætsleder med omdrejningspunkt i leg, bevægelse og teori.
Junioridrætsleder, Spøttrup
Klimaudfordringer i det 21. århundrede
"Twenty-five years ago people could be excused for not knowing much, or doing much, about climate change. Today we have no excuse." - Desmond Tutu
Makerspace
Kunne du tænke dig at lære, at arbejde med de nyste teknologier, indenfor makerspace?
MTB
Drømmer du om at prøve kræfter med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!
Igennem musikken lærer vi mange ting på en gang. Vi lærer at indgå i en gruppe, at træde op og ”være på” over for et større publikum. Igennem musikken får du mulighed for at udtrykke dig selv og lære en masse gode sange at kende.
Spiludvikling i Unity
Hvis du har brugt mange timer på at lave små spil i Scratch, lavet verdner i RoBlox, bygget i Minecraft eller været kreativ på en computer på andre måder, kan det være, du er klar til at tage næste skridt.
Sundhed og motion
I valgfaget Sundhed og Motion er der fokus på emner som kroppen, kost, sundhed og motion.
Træd ind i løvernes grønne hule
Drømmer du om at opfinde en ny grøn energiløsning, bygge en vindmølle, arbejde med solenergi eller vandkraft? Og hvordan får du egentlig din gode idé ud at leve?

Senest opdateret 18.05.2020 15:30 af VNFL