Resen skole
Her kan du se de valgfag der er på din skole for 7. til 9. klasse og de fælles kommunale valgfag for 8. - 10. klasse

Valgfag på Resen Skole
Fra 7. - 9. klasse

Kreativt værksted
Har du lyst til at lege med former og farver, at udvikle dig personligt inden for dine kreative evner, så er dette værksted måske lige noget for dig.

Matematik
I dette valgfag er der mulighed for dig, der gerne vil træne de dele af matematikken, du gerne vil være rigtig god til, samt mulighed for at fordybe dig i spændende og finurlige hjørner af matematikken.

Motion og bevægelse
Formålet med valgfaget "Motion og bevægelse" er, at du på en sjov og inspirerende måde møder mange af de idræts- og bevægelsesmuligheder, der allerede er på Resen Skole og i Skive Kommune.

Træsløjd
I dette valgfag vil vi arbejde med sløjd og håndværk i bred forstand.

Yoga/mindfulness
På dette hold skal vi arbejde med Mindful yoga.

Fælles kommunale valgfag
Fra 8. - 10. klasse

Big Blue
Drømmer du om at designe, elsker at være kreativ og tænke nyt? Har du lyst til at udforske byen og opgradere byrum, så at de bliver federe at være i? Så er Big Blue valgfaget lige noget for dig.

Bliv klogere på din krop
Interesserer du dig for din krop og hvordan den fungerer?

Drama, valgfag
Ku’ du tænke dig at blive udfordret? Ku’ du tænke dig at blive bedre til at stå foran andre og tale og optræde - og har du lyst til at lære at spille skuespil? Så er dramaundervisning lige noget for dig!

E-sport, valgfag
Dette fag kræver ansøgning. Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Elitefodbold, valgfag

Elitehåndbold, valgfag

Idræt for sjov
Kom og få sved på panden i fællesskab med andre og oplev glæden ved idræt og bevægelse.

Junioridrætsleder, Spøttrup
KUN FOR ELEVER PÅ VSD SKOLE. Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Skolesport på hjemskolen. Man er skiftevis til undervisning i Ungdomsskolen og deltager i Skolesport på hjemskolen som hjælpetræner. Underviser: Benjamin

MTB
Drømmer du om at stifte bekendtskab med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!

Savner du nogle at spille musik sammen med? Er du en, der synger i hårbørsten, spiller guitar på værelset eller trommer på alt omkring dig? Så meld dig til musikholdet.

Robotter & spil
Programmering er en disciplin, som bliver efterspurgt overalt, fordi alt efterhånden indeholder software, som en person har siddet og udtænkt.

Supersælger
Går du med drømmen om at blive supersælger? Vil du gerne være som den seje bilsælger eller som hende den smukke i Matas? Måske vil du gerne være chef i Føtex, eller PetWorld?

Teknologisk forståelse
I valgfaget kommer vi til at arbejde med de forskellige teknologier, som vi møder i vores hverdag.

Senest opdateret 23.05.2017 14:08 af VNFL