VSD Balling skole
Her kan du se de valgfag der er på din skole for 7. til 9. klasse og de fælles kommunale valgfag for 8. - 10. klasse
 
Valgfag på VSD Balling afd.
Fra 7. - 9. klasse

Basisfaglighed
Valgfaget er for dig, der gerne vil have mere hjælp til et eller flere faglige områder indenfor: Dansk, matematik, engelsk eller tysk.

Billedkunst
Valgfaget for dig med en kunstnerisk åre eller lyst til at arbejde videre med nogle af de kreative færdigheder du har lært i billedkunst tidligere.

Boldspil
Aktivitet med fokus på forskellige boldspil

Brætspil
Kan du godt lide at spille og bruge hjernen, men uden en pc...

Digital foto/video og redigering
Lær de grundlæggende teknikker omkring kamera og fotografering, så du kan tage flotte billeder.

Forfatterværksted
En god begyndelse skaber resten af historien, eks. Karen Blixens selvbevidste åbning: ”Jeg havde en farm i Afrika ved foden af Bjerget Ngong…”, skaber en masse billeder i vores hoveder og sætte automatisk nogle stemninger.

Guitar/instrumentlære
Lær de basale teknikker på forskellige strengeinstrumenter.

Håndværk, mekanik og design
På dette valgfag skal vi arbejde med fremstilling af forskellige ting i både træ og metal.

Kritisk historie
Historiske film: ”Den, der ikke ved, hvad der skete, før han blev født, bliver aldrig voksen” (Marcus Tullius Cicero, romersk politiker og filosof, 106-43 f.Kr.).

Lær at lave et godt produkt
Hvordan laver man et godt produkt?

Løb, cykling og styrketræning
På dette hold skal du løbe og cykle forskellige distancer.

Madkundskab
Vi laver mad og spiser sammen.

Sundhed og bevægelse
Højt gear og forskellige former for bevægelse og aktivitet.
 
Fælles kommunale valgfag
Fra 8. - 10. klasse

Big Blue
Drømmer du om at designe, elsker at være kreativ og tænke nyt? Har du lyst til at udforske byen og opgradere byrum, så at de bliver federe at være i? Så er Big Blue valgfaget lige noget for dig.

Bliv klogere på din krop
Interesserer du dig for din krop og hvordan den fungerer?

Drama, valgfag
Ku’ du tænke dig at blive udfordret? Ku’ du tænke dig at blive bedre til at stå foran andre og tale og optræde - og har du lyst til at lære at spille skuespil? Så er dramaundervisning lige noget for dig!

E-sport, valgfag
Dette fag kræver ansøgning. Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Elitefodbold, valgfag
Dette fag kræver ansøgning. Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Elitehåndbold, valgfag
Du vil få svar på din ansøgning senest d. 6. juni. Bliver du ikke optaget, så vil du have mulighed for at vælge et andet valgfag.

Idræt for sjov
Kom og få sved på panden i fællesskab med andre og oplev glæden ved idræt og bevægelse.

Junioridrætsleder, Skive
Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Skolesport på hjemskolen. Man er skiftevis til undervisning i Ungdomsskolen og deltager i Skolesport på hjemskolen som hjælpetræner.

Junioridrætsleder, Spøttrup
KUN FOR ELEVER PÅ VSD SKOLE. Undervisningen foregår i tæt samarbejde med Skolesport på hjemskolen. Man er skiftevis til undervisning i Ungdomsskolen og deltager i Skolesport på hjemskolen som hjælpetræner. Underviser: Benjamin

MTB
Drømmer du om at stifte bekendtskab med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!

Musik
Savner du nogle at spille musik sammen med? Er du en, der synger i hårbørsten, spiller guitar på værelset eller trommer på alt omkring dig? Så meld dig til musikholdet.

Pilot i eget liv
Som ”Pilot i dit liv” ved du hvad du er god til, hvordan du bedst lærer nye ting, hvad der skal til for at du bliver den bedste udgave af dig selv.

Robotter & spil
Programmering er en disciplin, som bliver efterspurgt overalt, fordi alt efterhånden indeholder software, som en person har siddet og udtænkt.

Supersælger
Går du med drømmen om at blive supersælger? Vil du gerne være som den seje bilsælger eller som hende den smukke i Matas? Måske vil du gerne være chef i Føtex, eller PetWorld?

Teknologisk forståelse
I valgfaget kommer vi til at arbejde med de forskellige teknologier, som vi møder i vores hverdag.


Senest opdateret 22.05.2018 07:29 af CBBO