COVID-19

 

Fritidstilbud er fortsat på pause

 

Vores statsminister har nu igangsat fase 2 for genåbningen af Danmark. Det bliver godt for os alle, når vi snart kan blive genforenet i de mange fællesskaber, som har så stor betydning for vores livskvalitet. Vi glæder os i hvert fald til den dag, hvor Ungdomsskolen Skive igen summer af liv både om dagen og om aftenen.

 

Men indtil videre betyder genåbningen, at alle vores fritidsaktiviteter fortsat er lukkede på ubestemt tid, mens vores dagtilbud har åbent som hidtil. Så går du på et fritidshold (herunder knallert), i ungdomsklub eller er du tilmeldt en tur eller et event, så er aktiviteten indtil videre sat på pause. 

 

Vi trykker på pauseknappen nu og håber, at vi snart kan trykke på ”Play” igen. Vi følger situationen og melder ud på hjemmesiden og Facebook, så snart vi ved mere.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tams@skivekommune.dk via facebook eller kontakt din normale kontaktperson.

 

Vi skal nu vise samfundssind ved at passe på os selv og hinanden. Derfor opfordrer vi dig til at følge myndighedernes anvisninger på coronasmitte.dkSenest opdateret 14.05.2020 12:54 af VNFL