Gå til sideindhold

Valgfag 2022/2023

Transport i forbindelse med valgfag

Her kan du læse mere om transporten i forbindelse med de fælles kommunale valgfag. Denne information er rettet til elever på Højslev, Roslev, NØSD og VDS.

Busserne har faste holdepladser i forbindelse med af- og pålæsning til valgfag på Skive College, SOSU og Skive Gymnasium samt på Ungdomsskolen, Musikskolen og Bibliotektet. Deltager du i valgfag på Musikskolen eller Biblioteket skal du tage bussen til Ungdomsskolen.

Nedenfor ses kort over holdepladser i forbindelse med busafhentning.

Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med valgfag - kontakt gerne din hjemskole.

Valgfagstilbud

200 kr. virksomhed
Kreativitet, innovation, økonomi og salg. Kom i gang allerede nu, få ideer og skab din egen virksomhed. Få 200 kr. til at yngle og behold hele overskuddet selv!

Undervisningssted Skive College'
Drama
Er du vild med at optræde, nysgerrig på teater eller vil du bare gerne udfordre dig selv kreativt - så er dette hold lige noget for dig!

E-sport
E-sport er et valgfag for alle gaming- og computerinteresserede unge i Skive kommune. Vi går rigtig meget op i godt sammenhold og fællesskab.

Fortælling og fiktion
Vil du have det bedste og vildeste ud af bøgernes fantastiske verden?

Undervisningssted Skive bibliotek
Giv dit værelse nyt liv
Skab lige det møbel, du mangler til dit værelse - med materialer, som du finder i genbrugsbutikken, naboens pulterkammer eller måske hjemme i kælderen?

Hvad er et menneske?
Har du nogensinde overvejet, hvad det vil sige at være et menneske? Hvad gør os forskellige fra dyrene, hvad sker der, hvis vi snart kan lave kunstige mennesker, hvad betyder den frie vilje - og har vi overhovedet en sådan?

Undervisningssted Skive Gymnasium og HF
Ikke flere pladser
Har du lyst til at arbejde med idræt og elever fra indskoling og mellemtrin samt selv få sved på panden og en masse sjov sammen med mange andre idrætsinteresserede, så har du mulighed for at uddanne dig til junioridrætsleder med omdrejningspunkt i leg, bevægelse og teori.

KLAR, PARAT til en fantastisk spændende TIRSDAG
Vil du gerne have en spændende og anderledes afvekslende tirsdag, hvor du får lov til at afprøve forskellige ting, som gør dig klog på dig selv som menneske, og det at gøre noget godt for andre?

Undervisningssted Social og Sundhedsskolen Skive
MTB
Drømmer du om at prøve kræfter med mountainbikeløb? Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kan vi give dig udfordringer, så du bliver bedre!

Ikke flere pladser
Har du lyst til at spille musik med andre?

Undervisningssted Skive Musikskole
Ikke flere pladser
Psykologi og mental sundhed - med mennesket i centrum
Vil du have større kendskab til mennesket, blive klogere på tanker, følelser og adfærd og få mulighed for selv at stå stærkere, så er “Psykologi og mental sundhed” et fag for dig.

Smart teknologi
Moderne, smart teknologi, er i dagens Danmark, ja faktisk i hele verden et omdrejningspunkt for innovation, iværksætteri og udvikling.

SoMe Manager
Vil du lære at blive en dygtig Social Media Manager? Få det sorte bælte i SoMe markedsføring!

Spiludvikling i Unity
Hvis du har brugt mange timer på at lave små spil i Scratch, lavet verdner i RoBlox, bygget i Minecraft eller været kreativ på en computer på andre måder, kan det være, du er klar til at tage næste skridt.

Undervisningssted Skive College'
Start din egen virksomhed
Fra design til salg Går du med en iværksætter i maven? Så er her valgfaget, hvor du arbejder med design af egne produkter, produktion og salg.

Undervisningssted Læringsambassaden

Senest opdateret 03.08.2022 13:12 af RISD